Totalentrepriser

  Kontakt os


  God vejledning

  Få vejledning til valg af løsningmodel og materialer.

  Fed Inspiration

  Vi har fingeren på pulsen indenfor vores fag.

  Faglig stolthed

  Vi stræber efter at gøre vores arbejde til perfektion.

  Vi sørger for hele koordineringen og projektstyringen

  Hos CH Byg og Anlæg tager vi gerne ansvaret for totalentreprisen i forbindelse med dit anlægsarbejde eller byggeri.

  Måske skal du have bygget en tilbygning til dit hus. Måske skal du have bygget ny carport og anlagt en flot indkørsel. Måske gælder opgaven anlæg af din have med terrasser, trapper, støttemure, højbede, mv.

  Vi påtager os kort sagt opgaven som projektleder på små såvel som store projekter, der involverer flere faggrupper.

  Når vi tager totalentreprisen, er vi din forlængede arm i forhold til alle de involverede parter. Vi har et godt netværk af dygtige håndværkere inden for de forskellige faggrupper. Det betyder, at vi kan sammensætte et godt team til din opgave.

  Vi sørger for hele koordineringen og projektstyringen. Vi holder hånd i hanke med, at byggeriet / anlægsarbejdet forløber planmæssigt og inden for de aftalte rammer, tidsplaner og budgetter. Desuden udfører vi naturligvis selv alle de opgaver, der falder inden for vores eget fagområde: gravearbejde, støbning af fundamenter, anlæg af indkørsler, terrasser, stier, trapper, højbede, mv.

  Vi er spændte på at høre om dit projekt! Ring til os i dag, så vi kan få en snak om din opgave. Mon ikke vi kan finde ud af en god løsning sammen? Det er vi sikre på, at vi kan…

  Sans for kvalitet

  God vejledning

  Masser af inspiration

  Faglig stolthed

   Kontakt os