Anlægsstruktør

  Kontakt os


  God vejledning

  Få vejledning til valg af løsningmodel og materialer.

  Fed Inspiration

  Vi har fingeren på pulsen indenfor vores fag.

  Faglig stolthed

  Vi stræber efter at gøre vores arbejde til perfektion.

  Skal du i gang med anlægsarbejde et sted på Sjælland?

  Så har du brug for en dygtig anlægsstruktør – og i dette øjeblik behøver du ikke lede længere. CH Byg og Anlæg er klar til at hjælpe dig med din opgave! Vi tilbyder professionelt anlægsarbejde over alt på Sjælland.

  Vi klarer alle former for brolægning og belægningsopgaver, uanset om det drejer sig om en indkørsel, en stenterrasse, eller havegange. Alt inden for sten og fliser, småsten, skærver, pigsten, betonsten, mv.

  Belægningen skal både leve op til den stil og det udtryk, du ønsker, samt være praktisk og funktionel i brug. Vi udregner bæreevne og holdbarhed samt sørger for, at belægningen er optimal i forhold til den tiltænkte anvendelse.

  CH Byg og Anlæg bygger også støttemure og trapper, så du kan operere med niveauforskelle og rumdeling i din have og omkring dit hus. Det samme gælder højbede og andre former for kantsten og stensætning.

  Inden for anlægsarbejde bliver vi ofte spurgt, om vi også lægger rullegræs, mv. Det klarer vi sagtens, når vi alligevel er i gang på din matrikel. Vi taler om tingene og finder en god løsning på de fleste forespørgsler. Og hvis der er en opgave, der rækker ud over vores fag og kompetencer, så kender vi helt sikkert én, der kan påtage sig opgaven.

  Kontakt CH Byg og Anlæg i dag, så vi kan komme i gang med din opgave. Så varer det ikke længe, før du kan glæde dig over dine nye smukke omgivelser.

  Sans for kvalitet

  God vejledning

  Masser af inspiration

  Faglig stolthed

   Kontakt os