Gravearbejde

Professionelt gravarbejde – skab fundamentet til dit projekt

  Kontakt os


  God vejledning

  Få vejledning til valg af løsningmodel og materialer.

  Fed Inspiration

  Vi har fingeren på pulsen indenfor vores fag.

  Faglig stolthed

  Vi stræber efter at gøre vores arbejde til perfektion.

  Få udført gravearbejde af en garvet anlægsstruktør

  Effektivt gravearbejde

  Skal du i gang med dit drømmehus eller en ny flot indkørsel? Dét og meget andet hjælper vi dig med at grave ud til. Vi kører ud overalt på Sjælland og graver ud til din nye indkørsel, nybyg eller terrasse, så du blot skal læne dig tilbage og glæde dig til projektets resultat. Og vi gør det selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris.

  Vi sørger selvfølgelig for at tage al restmateriale med os, så din grund er pæn og ryddelig, når vi er færdige. Ordentlighed er en stor værdi hos os – du skal ikke nøjes. CH Byg og Anlæg har en faglig stolthed, der sikrer dig stilfærdige løsninger.

  Vi tilbyder udgravning til:

  Sans for kvalitet

  God vejledning

  Masser af inspiration

  Faglig stolthed

  gravearbejde

   Kontakt os


   Gravearbejde som del af en større pakke

   Hvis gravearbejdet er en mindre del af et byggeprojekt, hjælper vi også gerne med at grave ud og bygge resten af det. Vi er erfarne projektledere, så derfor rådgiver vi også gerne og står for hele totalentreprisen til dit nye byggeprojekt. Du får hele pakken, da vi tilbyder at inddrage vores samarbejdspartnere fra andre faggrupper.

   Har du brug for effektivt gravearbejde? Ring til CH Byg og Anlæg, så vi kan få en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste anlægsprojekt.

   Hvad koster gravarbejde?

   Prisen for vores gravearbejde er specifik for hver enkelt opgave. Der er betydelige variationer i, hvor lang tid opgaven tager, hvilke maskiner der skal anvendes, og hvor mange medarbejdere der skal afsættes til arbejdet.

   Du kan dog altid være sikker på, at vi tilbyder en attraktiv pris, når du vælger os til at udføre dit gravearbejde. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker det, så du på forhånd kender omkostningerne ved din opgave.

   Vores mål er at give dig gennemsigtighed og tillid til prissætningen. Vi stræber efter at sikre, at du får en rimelig og konkurrencedygtig pris, der afspejler kvaliteten og omfanget af arbejdet.

    Kontakt os


     Kontakt os