Anlægsstruktør

    Kontakt os


    God vejledning

    Få vejledning til valg af løsningmodel og materialer.

    Fed Inspiration

    Vi har fingeren på pulsen indenfor vores fag.

    Faglig stolthed

    Vi stræber efter at gøre vores arbejde til perfektion.

    Skal du i gang med anlægsarbejde et sted på Sjælland?

    Så har du brug for en dygtig anlægsstruktør – og i dette øjeblik behøver du ikke lede længere. CH Byg og Anlæg er klar til at hjælpe dig med din opgave! Vi tilbyder professionelt anlægsarbejde over alt på Sjælland, herunder i Faxe og Næstved.

    Når du vælger CH Byg og Anlæg til dit anlægsarbejde, får du ikke kun en dygtig anlægsstruktør, men også en erfaren anlægsgartner, der kan hjælpe dig med at skabe de perfekte udendørsomgivelser. Vi forstår vigtigheden af både det visuelle udtryk og det praktiske i udformningen af dine udendørsområder.

    Vores team er specialister i at skabe funktionelle, flotte og langtidsholdbare løsninger, der passer til dine specifikke behov. Vi klarer alle former for brolægning og belægningsopgaver, uanset om det drejer sig om en indkørsel, en stenterrasse, eller havegange. Alt inden for sten og fliser, småsten, skærver, pigsten, betonsten, mv.

    Uanset om du ønsker en frodig have med blomsterbede, en vedligeholdelsesfri have med græsarealer, eller en kombination af begge, står vi hos CH Byg og Anlæg klar til at hjælpe dig med din drømmehave.

    Sans for kvalitet

    God vejledning

    Masser af inspiration

    Faglig stolthed

    Din professionelle anlægsstruktør i Faxe og Næstved

    Belægningen skal både leve op til den stil og det udtryk, du ønsker, samt være praktisk og funktionel i brug. Vi udregner bæreevne og holdbarhed samt sørger for, at belægningen er optimal i forhold til den tiltænkte anvendelse. Som erfarne anlægsstruktører i Faxe og Næstved er vi specialister i at levere solide og holdbare løsninger til enhver opgave, hvad enten det drejer sig om brolægning, støttemure eller terrasser.

    Vi arbejder tæt sammen med dig fra idéfasen til det færdige resultat og sikrer, at du er tilfreds med hver eneste detalje. Vores anlægsstruktører anvender kun materialer af høj kvalitet, hvilket garanterer, at vores løsninger ikke blot ser godt ud, men også er bygget til at holde i mange år fremover.

    Anlægsgartner på Sjælland - Vi skaber drømme haver

    CH Byg og Anlæg bygger også støttemure og trapper, så du kan operere med niveauforskelle og rumdeling i din have og omkring dit hus. Det samme gælder højbede og andre former for kantsten og stensætning. Som anlægsgartner med særlig ekspertise i Faxe og Næstved kender vi de lokale forhold og ved, hvad der kræves for at opnå de bedste resultater. Vores tjenester inkluderer bl.a.:

    Anlægning af græsplæner

    Vi kan etablere både traditionelle græsplæner og rullegræs, der giver et hurtigt og flot resultat.

    Plantning af træer og buske

    Vi udvælger de rigtige planter, der passer til din jordbund og dit ønskede udtryk til haven

    Opsætning af højbede og stensætning

    Skab struktur i haven med smukke højbede og dekorative sten.

    Din lokale anlægsstruktør i Faxe og Næstved

    Inden for anlægsarbejde bliver vi ofte spurgt, om vi også lægger rullegræs, mv. Det klarer vi sagtens, når vi alligevel er i gang på din matrikel. Vi taler om tingene og finder en god løsning på de fleste forespørgsler. Og hvis der er en opgave, der rækker ud over vores fag og kompetencer, så kender vi helt sikkert én, der kan påtage sig opgaven

    Med vores dybe kendskab til Faxe, Næstved og omegn, er vi din lokale partner, når det kommer til alt inden for anlægsgartneri og anlægsarbejde. Vi ved, hvordan man bedst tilpasser udendørsarealer til det danske klima, og hvordan man skaber haver, der er smukke året rundt. Vores mål er altid at levere en løsning, der lever op til dine forventninger, og som du kan nyde i mange år fremover.

    Alsidig brolægning og belægning

    Vores erfarne team håndterer alle former for brolægning og belægningsopgaver med stor præcision. Uanset om du planlægger at anlægge en indkørsel, en stenterrasse eller en funktionel havegang, kan vi hjælpe. Vi arbejder med en bred vifte af materialer såsom sten og fliser, småsten, skærver, pigsten og betonsten. Vores mål er at sikre, at din belægning ikke kun opfylder dine æstetiske krav, men også er praktisk og funktionel. Vi tager højde for bæreevne og holdbarhed og sørger for, at belægningen er tilpasset den tiltænkte anvendelse, så du får et resultat, der holder i mange år fremover.

    Støttemure og trapper

    Hos CH Byg og Anlæg er vi også specialiserede i opbygning af støttemure og trapper. Disse elementer kan være essentielle for at skabe niveauforskelle og rumdeling i din have og omkring dit hus. Vores arbejde med højbede, kantsten og stensætning er med til at fremhæve din ejendoms unikke karakter og funktionalitet. Med vores erfaring og faglige viden kan vi tilbyde løsninger, der både er praktiske og æstetisk tiltalende.

    Komplet løsning med rullegræs

    Når det kommer til ekstra opgaver såsom lægning af rullegræs, så er det noget, vi også kan tage os af. Det er ofte en naturlig del af vores arbejdsområde, når vi allerede er i gang på din matrikel. Vi sætter stor pris på at finde skræddersyede løsninger og vil gerne tale med dig om dine ønsker og behov for at sikre, at alle aspekter af projektet bliver godt dækket.
    Kontakt os i dag

    Kontakt CH Byg og Anlæg i dag, så vi kan komme i gang med din opgave. Så varer det ikke længe, før du kan glæde dig over dine nye smukke omgivelser. Er du klar til at tage næste skridt mod din drømmehave eller det perfekte udendørsområde?

    Kontakt CH Byg og Anlæg i dag for et uforpligtende tilbud. Uanset om du har brug for en anlægsstruktør til tungere opgaver eller en anlægsgartner til at bringe liv og farve ind i din have, står vi klar til at hjælpe. Vi glæder os til at samarbejde med dig om at realisere dine udendørsprojekter på Sjælland.

      Kontakt os